top of page

   Restaurantul Bistro Bar Moara de Vant vă pune la dispoziție o sală de mese de 60 de locuri și 3 terase care insumeaza 180 de locuri,  din care o terasa acoperita de iarna, unde puteți gusta din preparate la grătar, supe si ciorbe, meniuri de copii ,racoritoare si preparate de bar. Te așteptăm în locația perfecta pentru a lua masa sau pentru organizarea diferitelor evenimente.
   Restaurantul este amplasat in incinta Parcului de Agrement Moara de Vant, unde dragi prieteni ai animalelor, puteti să mângâiați, fotografiați și sa hrăniți animalele. Libere în țarcuri, voliere și cotețe, vă așteaptă peste 400 de animale din peste 60 de specii.

    Pe lângă mângâiat animale, parcul vă mai oferă următoarele activități recreative: călărie pe cai și pe ponei, plimbări de agrement, plimbări cu trenulețul, loc de joacă, trambulină, parc de aventură cu trasee suspendate, de cățărat și tiroliene.

    După distracția pe cinste vă așteptăm să serviți masa, iar pentru cei care apreciază o odihnă relaxantă în aer liber într-un mediu liniștit și pașnic, vă invităm să petreceți și noaptea la noi, vă putem găzdui în camerele noastre de închiriat.

    Vă așteaptă peisaje frumoase, camere decorate cu gust și pătrunse de un spirit de liniște magnific, o atmosferă confortabilă!

    Rezervați o cameră și petreceți timpul frumos în aer liber, fără a vă priva de facilitățile obișnuite!

     Închirierea unei camere în afara orașului pe weekend este mereu o idee binevenită! Atmosfera de vacanță e doar la câțiva pași de tine!

bottom of page